Jídelní lístky

KONTAKT:
Telefon: +420 469 656 672

7.1.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Gulášová polévka 1,3,7
J 120 Špikovaná vepřová pečeně na rozmarýnu, houskový knedlík 1,3,7,9
J 120 Kuřecí nudličky v ostré směsi, dušená rýže 7
J 120 Smažené rybí filé se sýrem a špenátem, šťouchané brambory 1,3,7,9,12
J 300 Penne se zeleninovým ragů a houbami, parmezán 1,3,7
J 350 Salát s grilovaným kuřecím masem, pečivo 1,3,6,7

8.1.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Oukrop s cibulí a petrželkou 1,3,7,9,12
J 120 Uzené maso, bramborová kaše, okurkový salát 7,12
J 120 Kuřecí roláda, petrželkové brambory 1,3,6,7
J 300 Špagety se šunkou a zeleninou, sypané sýrem 1,3,6,7
J 300 Řýžový nákyp s ovocem 1,3,6,7,9
J 350 Těstovinový salát se šunkou a vejci 1,3,7,10

9.1.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Žampionová se smetanou a brambory 1,3,7,9
J 120 Moravský vrabec, dušené zelí, bramborový knedlík 1,3,7
J 120 Vepřová pečeně na česneku, těstoviny 1,3,7
J 120 Kuskus s citronem, kuřecím masem, rajčaty a rukolou 1,3,4,7
J 300 Zeleninové lečo, pečivo 1,3,7
J 350 Tuniský zeleninový salát, pečivo 1,3,7,10

10.1.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Hovězí polévka se zeleninou, rýží, vejcem a petrželkou 1,3,7
J 120 Maďarský vepřový guláš, houskový knedlík 1,3,7
J 120 Pečené kuřecí stehno na slanině a cibuli, dušená rýže 1,3,6,7,9
J 300 Bulgur s hlívou ústřičnou a grilovanými rajčaty 1,3,7,9
J 120 Zeleninové karbanátky, vařené brambory 1,3,7,12
J 350 Řecký salát s balkánským sýrem, pečivo 1,3,7

11.1.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Zeleninový vývar s kapáním 1,3,7
J 120 Hovězí pečeně na houbách, dušená rýže 1,3,7
J 300 Krůtí rizoto se zeleninou a sýrem 1,3,7
J 120 Treska pečená na bylinkovém másle a petrželkou, vařené brambory 1,3,7,9
J 350 Krupicová kaše s máslem a čokoládou, bílá káva 1,3,7
J 350 Ceaser salát s kapary a kuřecím masem, pečivo 1,3,7

Alergeny

  1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich 
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sojové boby a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody, konkrétně : mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Caryaillinoinensis(Wangenh.) K.Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jakocelkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich