Jídelní lístky

KONTAKT:
Telefon: +420 469 656 672

17.2.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Masopustní cibulačka s uzeným masem 1,9
J 120 Pečené kuřecí stehýnko na másle a rozmarýnu, vařené brambory 1,7
J 120 Masopustní zabíjačkový guláš s houskovými knedlíky vepřová plec, játra, srdce, ledvinky 1,12
J 120 Uzená krkovička v pivním těstíčku s bramborovou kaší, sterilovaná okurka 1,3,7
J 350 Čočkový salát se zeleninou, vařenými vejci a tuňákem, pečivo 1, 2, 4, 6

18.2.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Hovězí vývar se zeleninou a strouháním 1,3,9
J 120 Zabíjačková vepřová krkovička na česneku, medové červené zelí, bramborové knedlíky 1,3,12
J 120 Znojemská hovězí pečeně s dušenou rýží 1
J 120 Zapečené rybí filé v citrónové krustě s bylinkami, vařené brambory 1, 3, 4, 6
J 350 Míchaný zeleninový salát s olivami a balkánským sýrem, pečivo 1,6,7

19.2.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Tmavá ovarová polévka s kroupami 1,9
J 120 Krůtí burger s bylinkami a sýrem, šťouchané brambory 1,7
J 120 Pečené vepřové koleno se smetanovým šouletem nakládanou zeleninou 1,7
J 120 Mexický fazolový hrnec se zeleninou, kukuřicí a chilli 1
J 350 Těstovinový salát s grilovanými kuřecími kousky, pečivo 1,3,6

20.2.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Valašská kyselica s klobáskou 1,6,9
J 120 Kuře na paprice s těstovinami 1,3,7
J 150 Opečená jitrnice se škvarkovým kysaným zelím, vařené brambory 1
J 120 Dušená kotleta na houbách a červené cibuli, jasmínová rýže 1
J 350 Zeleninový salát se třemi druhy sýrů, pečivo 1,6,7

21.2.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Krémová česneková polévka se slaninou 1,9
J 120 Smažená vepřová kotleta v česnekovém láku s petrželkovými brambory a sterilovanou okurkou 1,3
J 120 Srbské rizoto s krůtím masem, sypané sýrem, červená řepa 7
J 300 Bramborové halušky s přelivem z modrého sýra a smaženou cibulkou 1,7
J 350 Zeleninový salát s pečenou červenou řepou, medovým dresinkem a sezamovým semínkem, pečivo 1,6,7

Alergeny

  1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich 
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sojové boby a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody, konkrétně : mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Caryaillinoinensis(Wangenh.) K.Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jakocelkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich