Jídelní lístky

KONTAKT:
Telefon: +420 469 656 672

17.6.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Kulajda s houbami 1,3,7,12
J 120 Frankfurtská hovězí pečeně, těstoviny 1,7,12
J 120 Vepřová pečeně, dušená kapusta, vařené brambory 1,7,12
J 350 Čočkové rizoto s krůtím masem a sýrem, čalamáda 1,7,12
J 350 Dušená mrkev s tofu, vařené brambory 1,7,12
J 350 Zeleninový salát se sýrovou výsečí a jogurtovou dresingem, pečivo 1,3,7

18.6.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Ovarová polévka 9
J 120 Sekaná pečeně s petrželkovými brambory a máslem, sterilovaná okurka 1,3,7
J 120 Hamburská vepřová kýta, houskové knedlíky 1,7,10,9
J 120 Kuřecí ragů se zeleninou, důšená rýže 1
J 350 Restovaná cizrna s kapustou a pestem, petrželkové brambory 1,3,7
J 350 Listový salát s červenou řepou a balkánským sýrem, pečivo 1,3,12

19.6.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Kuřecí vývar, těstoviny a zelenina 1,7,12
J 120 Maďarský vepřový perkelt, těstoviny vřetena 1,7
J 220 Pečeně kuřecí stehno na cibuli a zelenině, dušená rýže, kompot 1,7,12
J 120 Kuřecí smaženky s brokolicí, vařené brambory 1,3,7
J 4 Moravské koláče, kakao 1,3,7
J 350 Těstovinový salát s grilovanou cuketou, pečivo 1,3,7

20.6.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Hovězí vývar se zeleninou, hráškem a rýží 1,9
J 120 Kuře na paprice, těstoviny 1,3,7,12
J 120 Pečená vepřová kotleta, houbová omáčka, houskový knedlík 1,3,7,12
J 350 Pekingské nudle s kuřecím masem 1,3,7
J 120 Zeleninové placičky s uzeným sýrem, vařené brambory, kompot 1,3,7,9,12
J 350 Salát Caprese, pečivo 1,3,7

21.6.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Česneková polévka s kapáním a vejci 1,3
J 350 Boloňské špagety sypané sýrem 1,3,7
J 120 Smažený vepřový řízek na česneku, vařené brambory, sterilovaná okurka 1,3,7,12
J 350 Penne s tofu a zeleninou, krůtí maso 1,3,6,7
J 350 Sojový guláš - chléb 1,3,7
J 350 Zeleninový salát s hermelínem a brusinkami, pečivo 1,3,7

Alergeny

  1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich 
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sojové boby a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody, konkrétně : mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Caryaillinoinensis(Wangenh.) K.Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jakocelkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich