Jídelní lístky

KONTAKT:
Telefon: +420 469 656 672

13.7.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Slepičí vývar se nudlemi a zeleninou 1,9
J 120 Krůtí guláš s paprikou a zeleninou, těstoviny 1,3
J 120 Pečená krkovice, jablečno- šalvějová omáčka, brambory 1
J 350 Salát z těstovin,jablky,listovým špenátem,sypaný sýrem,pečivo 1,3,6,7,9

14.7.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Gulášová polévka 1
J 120 Hovězí "Rozlítaný ptáček", rýže 1,3
J 220 Pečené kuřecí paličky do křupava, cizrna, bramborová kaše 1,7
J 350 Salát s kroupami,polníček,cherry rajčata,pečivo 1,6

15.7.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Silný hovězí vývar se strouhanou černou ředkví a jarní cibulkou
J 1 Česneková vepřová pečeně, halušky, špenát
J 120 Pikantní kuřecí kousky, papričky, pórek, rýže
J 350 Salát z listové zeleniny,vařené vajíčko a krutónky ze slaniny,pečivo

16.7.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Fazolová polévka, těstovinová rýže, listová petržel 1,3
J 120 Mletý řízek, bramborový krém s bylinkami 1,6,12
J 120 Hovězí pečené v pivu, houskový knedlík 1
J 350 Salát zeleninový,šunka od kosti,sýr s modrou plísní,pečivo

17.7.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Cibulačka s česnekem a pórkem 1,7
J 120 Smažený vepřový řízek,šťouchané brambory 1,3,6
J 120 Pečená vepřová krkovice,kroupy se slaninou a česnekem 1
J 350 Salát Quinoy se zeleninou a vařeným vejcem,pečivo 1,3,6

Alergeny

  1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich 
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sojové boby a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody, konkrétně : mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Caryaillinoinensis(Wangenh.) K.Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jakocelkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich