Jídelní lístky

KONTAKT:
Telefon: +420 469 656 672

7.10.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Špenátová polévka s vejcem 1,9
J 120 Vepřová pečeně na slanině, těstoviny vřetena 1,3,7
J 120 Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík 1,3,7,9
J 350 Pohanka s kuřecím masem, žampiony a zeleninou, čalamáda 12
J 120 Sojové maso na kari, jasmínová rýže 1,6,7
J 350 Řecký salát, pečivo 1,3,7

8.10.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi 3
J 120 Kuřecí stehno po Valticku, dušená rýže 1,7
J 120 Vepřová pečeně na smetaně se slaninou a žampiony, houskový knedlík 1,7
J 350 Papardelle s pikantní klobásou, zeleninou a sýrem 1,3,7
J 350 Houbové rizoto sypané sýrem, sterilovaná okurka 7,12
J 350 Míchaný zeleninový salát se smaženým květákem, česnekový dip, pečivo 1,3,7

9.10.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Kapustová s paprikou 1
J 120 Srbská vepřová pečeně, těstoviny vřetena 1,3,7
J 120 Vepřový guláš, houskový knedlík 1,3,7
J 350 Penne se zeleninou a quinou 1,3,7
J 120 Smažený celer, vařené brambory, tatarka 1,3,7,9
J 350 Zeleninový salát s červenou řepou a klíčky mungo, pečivo 1,3,6,7

10.10.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Hráškový krém 1,7
J 120 Vepřová játra na slanině a žampionech, dušená rýže 1,12
J 120 Vařené hovězí maso s rajskou omáčkou, houskový knedlík 1,3,7,9
J 350 Těstoviny se sýrovou omáčkou a rukolou 1,7
J 120 Smažená cuketa v bylinkové strouhance, vařené brambory, tatarka 1,3,7
J 350 Zeleninový salát s polníčkem a slaninou, pečivo 1,3,7,12

11.10.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Kmínová s vejcem a zeleninou 1,3,7
J 120 Kuřecí řízek, petrželkové brambory, sterilovaná okurka 1,3,7
J 120 Uzená krkovice, červené zelí, bramborový knedlík 1,3,6,7
J 350 Zázvorové nudle s kuřecím masem, chilli a jarní cibulkou 1,3,7
J 350 Zapečené brambory s pórkem, cibulí a balkánským sýrem, čalamáda 1,3,7
J 350 Italský zelný salát, pečivo 1,3,7

Alergeny

  1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich 
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sojové boby a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody, konkrétně : mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Caryaillinoinensis(Wangenh.) K.Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jakocelkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich