Jídelní lístky

KONTAKT:
Telefon: +420 469 656 672

14.10.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi 1,9
J 120 Vepřová kýta na paprice, těstoviny 1,3,7
J 120 Masové klopsy na smětaně, houskový knedlík 1,3,7
J 350 Kuskus s mrkví, červenou řepou a balkánským sýrem, kompot 1,7
J 350 Zapečené těstoviny s houbami, sterilovaná okurka 1,3,12
J 350 Variace listových salátů s bylinko-hořčičným dresingem a šunkou, pečivo 1,3,10

15.10.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Hrstková polévka 1
J 120 Vepřová plec na žampionech, dušená rýže 1,7,12
J 120 Čevabčiči s hořčicí a cibulí, vařené brambory 1,12
J 120 Filé na citronovém másle, zelenina s bulgurem, kompot 1,4,7
J 350 Nudle s mákem, máslem a cukrem, kakao 1,7
J 350 Coleslaw s kuřecím masem a ananasem, pečivo 1,9

16.10.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Cibulová s uzeným masem 12
J 220 Uzené kuřecí stehno na másle, bramborová kaše, sterilovaná okurka 1,7
J 120 Pikantní vepřová směs, dušená rýže 1
J 120 Kuřecí na kari, dušená rýže 7
J 4 Kynuté knedlíky s marmeládou, kakao 1,7
J 350 Těstovinový salát s tuňákem, pečivo 1,4

17.10.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Čočková polévka 1
J 120 Znojemská hovězí pečeně, houskový knedlík 1,3,7,10
J 350 Chilli con carne, chléb 1
J 350 Kuřecí rizoto, sterilovaná okurka, sýr 7
J 150 Zeleninová mozaika, vařené brambory s petrželkou 3,7
J 350 Šopský salát, pečivo 1,7

18.10.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Vývar s bylinkovým kapáním 1,3,7,9
J 120 Smažená vepřová krkovice, šťouchané brambory, steril okurka 1,3,7
J 120 Kuřecí paprikáš, těstoviny 1
J 350 Pohanka s kuřecím masem a žampiony, čalamáda 12
J 150 Vaječná omeleta s hráškem a sýrem, brambory 1,3,7
J 350 Cizrnový salát se sýrem, pečivo 1,3,7

Alergeny

  1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich 
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sojové boby a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody, konkrétně : mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Caryaillinoinensis(Wangenh.) K.Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jakocelkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich