Jídelní lístky

KONTAKT:
Telefon: +420 469 656 672

4.11.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Pórková s vejcem 1,3,7
J 120 Špikovaná vepřová pečeně na rozmarýnu, houskový knedlík 1,3,7
J 120 Kuřecí nudličky v ostré směsi ,dušená rýže 1,4
J 120 Rybí filé na citronu a tymiánu, šťouchané brambory 1,3,7,12
J 350 Penne se zeleninovým ragů a houbami ,sýr 1,3,7
J 350 Salát s grilovaným kuřecím masem, pečivo 1,3,7,12

5.11.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Oukrop s cibulí a petrželkou 1
J 120 Uzené maso,bramborová kaše ,čalamáda 1,7,12
J 120 Kuřecí roláda, petrželkové brambory 1
J 350 Špagety s rajčaty a bazalkou, sýr 1,3,7
J 350 Rýžový nákyp s ovocem 3
J 350 Těstovinový salát se šunkou a vejci, pečivo 1,3,7

6.11.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Italská polévka s těstovinou 1,7
J 120 Vepřová pečeně na česneku, těstoviny 1,7
J 120 Kapucínský guláš, houskový knedlík 1,3,7
J 350 Kuskus s citronem ,kuřecím masem ,rajčaty a rukolou 1,7
J 350 Zeleninové lečo ,pečivo 1,3
J 350 Tuniský zeleninový salát, pečivo 1,3

7.11.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Hovězí polévka s drobením 1,3,7
J 120 Vepřový bok na černém pivu, špenát a bramborové knedlíky 1,3
J 220 Pečené kuřecí stehno na slanině a cibuli ,dušená rýže 1,12
J 350 Citronovo-cuketové špagety, parmazán 3,7
J 350 Bulgur se žampiony a rajčaty 1,12
J 350 Řecký salát s balkánským sýrem, pečivo 1,3,7

8.11.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Krupicová s vejcem 3
J 120 Hovězí pečeně na houbách, houskový knedlík 1,3,7,12
J 120 Kuřecí řízek, bramborová kaše, okurkový salát 1,3,7
J 150 Zapečená brokolice se sýrem, vařené brambory 1,7
J 350 Krupicová kaše s máslem a čokoládou, bílá káva 1,7
J 350 Ceasar salát s kapary, kuřecím masem, pečivo 1,3,10

Alergeny

  1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich 
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sojové boby a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody, konkrétně : mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Caryaillinoinensis(Wangenh.) K.Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jakocelkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich