Jídelní lístky

KONTAKT:
Telefon: +420 469 656 672

24.2.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Hovězí vývar s kápáním a zeleninou 1,3,7,9
J 120 Vepřová pečeně na houbách s houskovými knedlíky 1,3,7
J 120 Krůtí guláš s feferonkami a slaninou, dušená rýže 1
J 120 Květák jako mozeček, vařené brambory s petrželkou 3
J 350 Salát z čínského zelí s rajčaty a čekankou, limetkový dresink, pečivo 9

25.2.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Dršťková polévka 1
J 120 Domácí sekaná pečeně s bramborovou kaší a máslem, sterilovaná okurka 1,3,9,10
J 120 Hovězí pečeně po provensálsku s těstovinami 1,3
J 120 Rizoto s pečenou zeleninou, olivovým olejem a parmazánem 7
J 350 Těstovinový salát se zeleninou a grilovaným kuřecím masem, pečivo 1,3,10

26.2.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Zeleninová polévka s brambory a kroupami 1
J 120 Uzené maso s křenovou bramborovou kaší a pažitkou 7,11
J 220 Pečené kuřecí stehno na jarní cibulce a mrkvi s dušenou rýží 1
J 120 Rýžový nákyp s meruňkami, tvarohem a medem 3,7
J 350 Listový salát s bílou ředkví, rajčaty a bazalkovým pestem, pečivo 3

27.2.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Zeleninová polévka "Minestronne" s fazolemi a chilli 1
J 120 Vepřová pečeně na cibuli a česneku s houskovými knedlíky 1,3,7,9,10
J 150 Vepřová játra na majoránce a slanině, dušená rýže 1
J 120 Špagety s jemnou omáčkou z modrého sýra a bylinkami 1,3,7
J 350 Salát z kuskusu s pečenou zeleninou, olivami a cherry rajčaty, pečivo 1,3

28.2.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Žampiónový krém s petrželkou 1,7
J 120 Kuřecí řízek s jemnou bramborovou kaší a sterilovanou okurkou 1,3,7,9,10
J 120 Vepřový bůček pečený na hruškách a badyánu, šťouchané brambory 1,7
J 300 Sójový mexický guláš s těstovinami 1,6
J 350 Salát s rajčaty, paprikou, okurkami, řeřichou a balkánským sýrem, pečivo 7,9,10

Alergeny

  1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich 
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sojové boby a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody, konkrétně : mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Caryaillinoinensis(Wangenh.) K.Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jakocelkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich