Jídelní lístky

KONTAKT:
Telefon: +420 469 656 672

20.9.2021

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Špenátový krém se smetanou 1,3,7,12
J 220 Pečené kuřecí stehýnko na tymiánu a česneku, mačkané brambory s máslem 1,7
J 120 Vepřový paprikáš s chilli a zeleninou,dušená rýže 1,3,7
J 350 Indická kari rýže s restovanou zeleninou a římským kmínem 1,3
J 350 Těstovinový salát s treskou, rajčaty, olivami a bazalkou, pečivo 1,3,4,7

21.9.2021

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Čočková polévka 1,7
J 120 Kuřecí nudličky v ostré směsi, dušená rýže 1,7,12
J 120 Cibulářská vepřová kýta, houskové knedlíky 1,3,7
J 350 Zeleninové lečo s vejci, vařené brambory 3,7
J 350 Holandský sýrový salát, pečivo 1,3,7

22.9.2021

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Hrstková polévka s praženou slaninou 1,9
J 120 Výpečky z vepřového bůčku se smetanovým špenátem a bramborovými knedlíky 1,3,7
J 120 Hovězí maso, rajská omáčka, těstoviny 1,3,7
J 300 Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem 1,3,7
J 350 Listový salát s anglickou slaninou, smaženou cibulkou a dijonským dresinkem, pečivo 1,3,7

23.9.2021

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Hovězí vývar s krupicovými nočky 1,9
J 120 Bratislavská vepřová plec, houskové knedlíky 1,3,7
J 120 Přírodní kuřecí plátek na česneku se smetanovou omáčkou, dušená rýže 1,7
J 2 Koprová omáčka, vařené vejce, vařené brambory 1,3,7,12
J 350 Listový salát s čerstvou zeleninou, smažené kuřecí stripsy s jogurtovým dresinkem, pečivo 1,3,7,10

24.9.2021

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Mexická fazolová polévka s kukuřicí a klobáskou 1,3
J 120 Smažený holandský řízek, bramborová kaše, zelný salát s křenem 1,3,7
J 120 Přírodní rybí filé, vařené brambory, kompot 1,4,7,12
J 350 Penne Arrabiatta (rajčata, česnek, víno, parmazán) 1,3,7
J 350 Fazolový salát s maďarskou klobásou a pikantním rajčatovým dresinkem, pečivo 1,3,7,12

Alergeny

  1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich 
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sojové boby a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody, konkrétně : mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Caryaillinoinensis(Wangenh.) K.Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jakocelkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich