Jídelní lístky

KONTAKT:
Telefon: +420 469 656 672

6.7.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P Státní svátek
J
J

7.7.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Hovězí vývar s tarhoňou a kořenovou zeleninou 1,3,7,9
J 120 Maďarský hovězí guláš s houskovými knedlíky 1,3,7
J 120 Kuřecí nudličky v ostré směsi s dušenou rýží 1,7,12
J 350 Holandský sýrový salát,pečivo 1,3,7

8.7.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Hrstková polévka s praženou slaninou 9
J 120 Výpečky z vepřového bůčku se smetanovým špenátem a bramborovými knedlíky 1,3,7
J 120 Boloňské špagety sypané sýrem 7
J 350 Míchaný zeleninový salát s limetkovým dresingem a smaženými rybími kroketami ,pečivo 1,3,7

9.7.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Drůbková polévka 9
J 120 Bratislavská vepřová plec s houskovými knedlíky 1,3,7
J 120 Přírodní kuřecí plátek na česneku se smetanovou omáčkou, vařené brambory 7
J 350 Listový salát s anglickou slaninou,smaženou cibulkoua dijinským dresingem,pečivo 1,3,7,10

10.7.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Mexická fazolová polévka s kukuřicí a klobáskou
J 120 Smažený holandský řízek s vařenými brambory, zelný salát s křenem 1,3,7
J 120 Krůtí kousky na paprice s těstovinami 1,3,7
J 350 Fazolový salát s maďarskou klobáskou a pikantním rajčatovým dresingem,pečivo 1,3,7

Alergeny

  1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich 
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sojové boby a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody, konkrétně : mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Caryaillinoinensis(Wangenh.) K.Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jakocelkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich