Jídelní lístky

KONTAKT:
Telefon: +420 469 656 672

20.5.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Selská polévka 1,7,12
J 120 Uzené maso se švestkovou omáčkou ,bramborový knedlík 1,12,3
J 120 Kuřecí směs s paprikou, pórkem a rajčaty, dušená rýže 1
J 350 Kuskus a krůtím masem ,zeleninou ,tymiánem a citronem 1
J 350 Fleky se zeleninou a špenátem, sýr 7
J 350 Těstovinový salát s grilovaným vepřovým masem, pečivo 1

21.5.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Hovězí vývar s kapáním a petrželkou 1,12
J 120 Rozlítaný španělský ptáček ,dušená rýže 1,3
J 120 Moravský vrabec, dušené zelí, bramborový knedlík 1,3
J 350 Těstoviny farfalle s kuřecím masem a smetanovou omáčkou ,nivou a bazalkou 1,7
J 120 Karbanátky z hlívy ústřičné ,šťouchané brambory, sterilovaná okurka 1,12
J 350 Francouzský zeleninový salát s cizrnou ,čínské zelí ,mrkev ,vejce, pečivo 1,3

22.5.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Bramboračka 1,12
J 120 Vepřový guláš s křenem ,houskový knedlík 1
J 120 Smažené filé se sýrem ,bramborová kaše ,okurkový salát 1,7
J 350 Penne s pestem z červené řepy, modrý sýr, česnek 1,7
J 330 Alpský knedlík s vanilkovým krémem 1,7
J 350 Holandský sýrový salát, pečivo 1,7

23.5.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Zeleninový vývar s nudlemi a vejcem 1,3
J 120 Holandský řízek, vařené brambory, sterilovaná okurka 1
J 350 Boloňské špagety ,sypané sýrem 1,7
J 350 Bulgur s cizrnou ,tofu a rajčaty 1,12
J 350 Kroupové smaženky se zeleninou a uzeným sýrem ,vařené brambory, kompot 1,7
J 350 Zeleninový salát s olivami a balkánským sýrem, pečivo 1,7

24.5.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Krkonošské kyselo 1,7
J 120 Smažený kuřecí řízek v bylinkové strouhance ,petrželkové brambory, kompot 1
J 350 Srbské rizoto z vepřového masa ,sypané sýrem, sterilovaná okurka 7
J 120 Indické kuřecí maso s jablky a kari kořením, jasmínová rýže 1,3,7
J 350 Pohanka s tofu, kurkumou a zeleninou 12
J 350 Mexický těstovinový salát, pečivo 1

Alergeny

  1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich 
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sojové boby a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody, konkrétně : mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Caryaillinoinensis(Wangenh.) K.Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jakocelkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich