Jídelní lístky

KONTAKT:
Telefon: +420 469 656 672

18.3.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Špenátová polévka 1,9
J 120 Hovězí pečeně na pepři, těstoviny vřetena 1,3,7
J 120 Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík 1,3,7,9
J 350 Pohanka s kuřecím masem, žampiony a zelenina 12
J 120 Sojové maso na kari, jasmínová rýže 1,6,7
J 350 Řecký salát (okurky, rajčata,paprika,balkánský sýr) pečivo 1,3,7

19.3.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Hovězí vývar se zeleninou a písmenky 3
J 220 Kuřecí stehno po Valticku, dušená rýže (slanina, bílé víno, zelenina) 1,7
J 120 Vepřová pečeně debrecínská, houskový knedlík 1,7
J 350 Papardelle s pikantní klobásou, zeleninou a sýrem 1,3,7
J 350 Houbové rizoto sypané sýrem, sterilovaná okurka 7,12
J 350 Míchaný zeleninový salát se smaženým květákem, česnekový dresing, pečivo 1,3,7

20.3.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Ruský boršč 3,7,9
J 300 Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, dušené zelí, cibulka 1,3,7,12
J 120 Sekaná pečeně na jablkách, jarní bramborový salát 1,3,7
J 350 Kuskus s kuřecím masem, sušenými rajčaty a pažitkou 3,7,9
J 4 Palačinky s marmeládou, mléčný nápoj 1,3
J 350 Těstovinový salát se šunkou, pečivo 1,3,7

21.3.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Hráškový krém se zakysanou smetanou 1,7
J 120 Vepřová játra na slanině a žampionech, dušená rýže 1,12
J 120 Plněný paprikový lusk s rajskou omáčkou, houskový knedlík 1,10
J 350 Těstoviny se sýrovou omáčkou a rukolou 1,7
J 120 Smažená cuketa v bylinkové strouhance, vařené brambory, tatarská omáčka 1,3,7
J 350 Salát s polníčkem a slaninou, pečivo 12

22.3.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Kmínová s vejcem a zeleninou 1,3,7
J 120 Kuřecí řízek, petželkové brambory, sterilovaná okurka 1,3,7
J 120 Uzená krkovice, červené zelí, bramborový knedlík se šunkou a petželkou 1,3,12,7
J 350 Zázvorové nudle s kuřecím masem, chilli a jarní cibulkou 1,3
J 350 Zapečené brambory s pórkem, cibulí a balkánským sýrem 3,7
J 350 Ovocný salát se zakysanou smetanou a vlašskými ořechy 7,8

Alergeny

  1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich 
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sojové boby a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody, konkrétně : mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Caryaillinoinensis(Wangenh.) K.Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jakocelkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich