Jídelní lístky

KONTAKT:
Telefon: +420 469 656 672

12.11.2018

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Kulajda s houbami 1a,3,7,12
J 120 Frankfurtská hovězí pečeně, těstoviny 1a,7,12
J 120 Vepřová pečeně po selsku, dušená kapusta, vařené brambory 1a,7,12
J 350 Čočkové rizoto s krůtím masem a sýrem 1a,7,12
J 150 Vaječná omeleta s hráškem, vařené brambory 1,3,7
J 350 Zeleninový salát se smaženým sýrem a jogurtovým dresingem 1,3,7,12

13.11.2018

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Ovarová polévkla 1a
J 120 Přírodní karbanátek s petrželkovými brambory a máslem, okurkový salát 1a,3,7
J 120 Hamburská vepřová kýta, houskové knedlíky 1a,3,7,10,12
J 120 Kuřecí ragů se zeleninou, dušená rýže 1,12
J 350 Květákový mozeček, vařené brambory 1,3,7,12
J 350 Listový salát se zelnými fazolkami a slaninou 1a,3,12

14.11.2018

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Zelná polévka s uzeninou a bramborami 1a,12
J 120 Maďarský vepřový perkelt, těstoviny vřetena 1,3,7,10,12
J 220 Pečené kuřecí stehno na cibuli a zelenině, dušená rýže 1,7,12
J 120 Kuřecí karbanátky s brokolicí, vařené brambory 1,3,7
J 350 Moravské koláče, kakao 1,3,7
J 350 Těstovinový salát se zeleninou a sýrem 1,3,7

15.11.2018

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Hovězí vývar se zeleninou, hráškem a rýží 1,9
J 350 Sekaná pečeně, šťouchané brambory, okurkový salát 1,3,7,12
J 120 Pečená vepřová kotleta,houbová omáčka, těstoviny 1,3,7,12
J 350 Pekingské nudle s kuřecím masem 1,3,7
J 120 Zeleninové karbanátky s uzeným sýrem, vařené brambory 1,3,7,12
J 350 Salát Caprese, pečivo (mozzarela,rajče,bazalka,oliv.olej) 1,3,7

16.11.2018

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Česneková polévka s bramborami a vejci 1,3
J 120 Vepřové výpečky, dušené zelí, bramborový knedlík s petrželkou 1,3,7
J 120 Smažený vepřový řízek na česneku, vařené brambory 1,3,7,12
J 350 Penne s tofu a zeleninou, krůtí maso 1,3,6,7
J 350 Tradiční bramborový guláš, chléb 1,3,7
J 350 Zeleninový salát s hermelínem a brusinkami, pečivo 1,3,7

Alergeny

  1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich 
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sojové boby a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody, konkrétně : mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Caryaillinoinensis(Wangenh.) K.Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jakocelkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich