Jídelní lístky

KONTAKT:
Telefon: +420 469 656 672

24.9.2018

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Italská polévka Minestrone 1,9
J 100 Hovězí pečeně na pepři, těstoviny 1,3,7
J 100 Maďarská vepřová pečeně, vařené brambory 1,3,7,9
J 350 Pohanka s kuřecím masem, žampiony a zeleninou 12
J 150 Sojové maso na kari, jasmínová rýže 1,6,7
J 350 Řecký salát (okurky, rajčata, paprika, balkánský sýr), pečivo 1,3,7

25.9.2018

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Česneková s bramborami 3
J 100 Vařené hovězí maso, koprová omáčka, houskový knedlík 1,7
J 100 Vepřová pečeně debrecínská, dušená rýže 1,7
J 350 Papardelle s pikantní klobásou, zeleninou a sýrem 1,3,7
J 350 Houbové rizoto sypané sýrem, sterilovaná okurka 7,12
J 350 Míchaný zeleninový salát se smaženým květákem, česnekový dip, pečivo 1,3,7
J 150 Smažený sýr se šunkou, krokety, tatarská omáčka 1,3,7

26.9.2018

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Ruský Boršč 3,7,9
J 350 Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, dušené zelí, cibulka 1,3,7,12
J 120 Sekaná pečeně na jablkách, petrželkové brambory 1,3,7
J 350 Kuskus s kuřecím masem, šunkou, rajčaty a pažitkou 1,3,7,9
J 4 Plněné koblihy, bílá káva 1,3,7
J 350 Těstovinový salát se šunkou, pečivo 1,3,7

27.9.2018

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Hráškový krém se zakysanou smetanou 1,7
J 120 Vepřová játra na slanině a žampionech, dušená rýže 1,12
J 120 Plněný zelný list, dušená rýže 1,3,7,9
J 350 Cizrna s balkánským sýrem, rajčaty a olivami 1,7
J 120 Brokolicové karbanátky se šunkou, vařené brambory, kompot 1,3,7
J 350 Salát s polníčkem a slaninou, pečivo 1,3,7,12

28.9.2018

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P STÁTNÍ SVÁTEK

Alergeny

  1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich 
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sojové boby a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody, konkrétně : mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Caryaillinoinensis(Wangenh.) K.Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jakocelkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich