Jídelní lístky

KONTAKT:
Telefon: +420 469 656 672

15.7.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Citrónová polévka s kuřecím masem 1,9
J 120 Pleskavica s červenou cibulí, ajvar, vařené brambory s máslem 1,3,7
J 120 Kuřecí nudličky se zeleninou, dušená rýže 1
J 220 Medové kuře s ananasem a limetkami, kuskus 1,3,7
J 150 Smažené žampiony, vařené brambory, tatarská omáčka 1,3,7
J 350 Salát Choriatiki (rajče, okurka, olivy, balkánský sýr), pečivo 1,3,7

16.7.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Toskánská polévka 1,3,7,9
J 120 Segedínský guláš, houskový knedlík 1,3,7
J 350 Špagety pomodoro (rajčata, bazalka, mozzarela) 1,3,7
J 350 Rigatoni s vepřovým ragů (vepřové maso, zelenina, rajčata, bazalka) 1,3,7
J 150 Zapečený celer, vařené brambory, čalamáda 1,3,7,9
J 350 Kapustový salát s hruškami, slaninou a ořechy, pečivo 1,3,7,8,12

17.7.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Krémová rybí polévka 1,3,4,7,9
J 120 Křenová omáčka s uzeným masem, houskový knedlík 1,7,12
J 120 Kuřecí kebab, salát z červeného zelí, jogurtovo - citrónový dresink 7
J 350 Buchtičky s vanilkovým krémem 1,3,7
J 350 Dýňové rizoto s hráškem 1,3,7,8
J 350 Ceasar s kuřecím masem, pečivo 1,3,7

18.7.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Polévka caldo gallego (cibule, česnek, fazole, zelenina, klobása) 1
J 120 Vepřová krkovice s restovanými fazolkami, vař. bambory 1,7
J 120 Čočka na kyselo, klobása, sterilovaná okurka 1
J 120 Pečené filé s cibulí, rajčaty a olivami, zeleninová rýže 1,4
J 150 Řízečky z červené řepy, vařené brambory, tatarská omáčka 1,3,7
J 350 Těstovinový salát s quinou, grilovaným lilkem a zeleninou, pečivo 1,3,7

19.7.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Fasoláda (pórek, mletá paprika, česnek, celer, mrkev) 1,9
J 120 Sekaná pečeně, vařené brambory, sterilovaná okurka 1,3,7
J 120 Vepřová játra na slanině a tymiánu, dušená rýže 1,3,7,12
J 350 Bramborové gnochi se špenátem a kuřecím masem 1,3,7
J 150 Zapečená grilovaná zelenina s bramborem 1,3,7
J 350 Salát s grilovaným hermelínem a brusinkami, pečivo 1,3,7

Alergeny

  1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich 
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sojové boby a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody, konkrétně : mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Caryaillinoinensis(Wangenh.) K.Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jakocelkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich