Jídelní lístky

KONTAKT:
Telefon: +420 469 656 672

9.12.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Zelná polévka s uzeninou a bramborami 1,7,12
J 120 Uzené maso se švestkovou omáčkou,bramborový knedlík 1,12
J 120 Kuřecí směs s paprikou, pórkem a rajčaty, kari rýže 1
J 350 Kuskus s krůtím masem, zeleninou, tymiánem a citrónem 1
J 350 Tagliatelle s citrónem česnekem a petrželkou 1,3
J 350 Těstovinový salát s grilovaným vepřovým masem, pečivo 1

10.12.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Hovězí vývar s kapáním a petrželkou 1,12
J 120 Rozlítaný vepřový ptáček, dušená rýže 1,3
J 120 Pečená krkovice, dušené zelí, houskový knedlík 1,3,7
J 350 Těstoviny farfalle s kuřecím masem a smetanovou omáčkou, nivou a bazalkou 1,7
J 120 Zapečený kuskus s květákem 1,3,7
J 350 Francouzský zeleninový salát s cizrnou, čínské zelí, mrkev vejce, pečivo 1,3

11.12.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Kroupová polévka s houbami 1,12
J 120 Zabijačkový guláš , houskový knedlík 1
J 120 Smažené filé, brambororvá kaše, okurkový salát 1,3,7
J 350 Penne s pestem z červené řepy, modrý sýr, česnek 1,7
J 330 Alpský knedlík s vanilkovým krémem, mák 1,3,7
J 350 Holandský sýrový salát, pečivo 1,7

12.12.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Zeleninová polévka 1,3
J 120 Holandský řízek, vařené brambory, sterilovaná okurka 1,3,7
J 350 Boloňské špagety, sypané sýrem 1,7
J 350 Kari rýže se zeleninou a klobásou
J 150 Zapečená brokolice s květákem, vařené brambory s máslem, kompot 3,7
J 350 Zeleninový salát s olivami a balkánským sýrem, pečivo 1,7

13.12.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Krkonošské kyselo 1,7,12
J 120 Smažený kuřecí řízek v bylinkové strouhance, petrželkové brambory, kompot 1,3,7
J 350 Pečený bůček, kysané zelí,vařené brambory 7
J 120 Indické kuřecí maso s jablky a kari kořením, jasmínová rýže
J 350 Pohanka s tofu, kurkumou a zeleninou 12,13
J 350 Mexický těstovinový salát, pečivo 1

Alergeny

  1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich 
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sojové boby a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody, konkrétně : mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Caryaillinoinensis(Wangenh.) K.Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jakocelkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich