Jídelní lístky

KONTAKT:
Telefon: +420 469 656 672

13.1.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Uzený vývar s kroupami, zeleninou a petrželkou 1;3;9;12
J 120 Křehká vepřová pečeně na bylinkách se šťouchanými brambory s cibulkou
J 120 Kuřecí nudličky na kari a zelenině s jasmínovou rýží 1;6;10;12
J 120 Strapačky s kysaným zelím a uzenou slaninou 1;3;12
J 350 Míchaný zeleninový salát s vařenými vejci a francouzskou zálivkou, pečivo 1;3;7

14.1.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Žampiónová polévka se slaninou a tymiánem 1;3;7
J 220 Kuřecí stehno na paprice s houskovými knedlíky 1;3;7
J 120 Sekané biftečky se špenátem a sýrem, petrželkové brambory, jogurtový dresing 1;3;7
J 350 Bramborové noky se smetanovou houbovou směsí a tymiánem 1;3;7
J 350 Salát s bulgurem, tuňákem a čerstvou zeleninou, pečivo 1;3;4;7

15.1.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Zeleninový vývar s červenou čočkou 1;9
J 120 Pečená vepřová krkovička na česneku kysané zelí se slaninou, chlupaté knedlíky 1;3;7
J 120 Srbské rizoto s kuřecím masem, sýrem a červenou řepou 7
J 120 Námořnické hovězí maso s těstovinami (kousky hovězího v rajčatové omáčce s červeným vínem a vařenými vejci)
J 350 Těstovinový salát s trhaným vepřovým masem, fazolemi a kukuřicí 1;3;9;10

16.1.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Dršťková polévka z hlívy ústřičné 1
J 120 Svíčková hovězí pečeně s houskovými knedlíky 1;3;7;9;10
J 120 Vepřová játra na slanině s dušenou jasmínovou rýží 1
J 350 Cizrna s karotkou v marocké tomatové omáčce s dušenou jasmínovou rýží cizrna s dušenou karotkou v kořeněné rajčatové omáčce
J 350 Řecký salát s balkánským sýrem, pečivo 1;3;7

17.1.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Kapustová polévka s klobáskou 1;6;10;12
J 120 Smažený krůtí řízek se smetanovou bramborovou kaší a sterilovanou okurkou 1;3;7
J 120 Maďarský guláš z vepřové plece s houskovými knedlíky 1;3;7;9;10
J 120 Zapečený květák s modrým sýrem, petrželkové brambory 1;3;7
J 350 Zeleninový salát se sýrovou výsečí a jogurtovým dresinkem, pečivo 1;3;7

Alergeny

  1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich 
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sojové boby a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody, konkrétně : mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Caryaillinoinensis(Wangenh.) K.Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jakocelkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich