Jídelní lístky

KONTAKT:
Telefon: +420 469 656 672

17.1.2022

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Hovězí vývar s rýží a zeleninou 1,3,7,9
J 220 Kuřecí stehno na žampiónech, dušená rýže 1
J 120 Hovězí vařené s dušeným špenátem, vařené brambory 1,3,7
J 150 Květákový mozeček, vařené brambory s petrželkou 3
J 350 Andaluský zeleninový salát(rajčata, cibule, česnek, šunka, okurka, sýr eidam, paprika), pečivo 1,3,7

18.1.2022

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Dršťková polévka 1
J 120 Kuřecí perkelt, těstoviny 1,3,7
J 120 Vepřová pečeně kapucínská s houskovými knedlíky 1,3,7
J 4 Vdolky s mákem a kmínem 1,3,7
J 350 Těstovinový salát se zeleninou a grilovaným kuřecím masem, pečivo 1,3,7,10

19.1.2022

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Zeleninová polévka s brambory a kroupami 1,9
J 120 Česneková vepřová pečeně, dušená kapusta, vařené brambory 1
J 120 Rybí filé na bylinkovém másle, vařené brambory 4,7
J 350 Rýžový nákyp se švestkami 3,7
J 350 Fazolový salát s tuňákem a vejci, 2 ks pečiva 1,3,4,7

20.1.2022

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Zeleninová polévka "Minestronne" s fazolemi a chilli 1,9
J 120 Smažený karbanátek, vařené brambory, steril.okurka 1,3,7,12
J 120 Vepřová játra po tyrolsku, houskové knedlíky 1,3,7,10
J 350 Špagety s jemnou omáčkou z modrého sýra a bylinkami 1,7
J 350 Salát z kuskusu s pečenou zeleninou, olivami a cherry rajčaty, pečivo 1,3,7

21.1.2022

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Žampiónová 1,7
J 120 Vepřový řízek, vařené brambory,kompot 1,3,7,9,10
J 120 Kuřecí flamendr s bulgurem 1,7
J 350 Sójový mexický guláš s těstovinami 3,7
J 350 Kuřecí salát s jablky a rukolou, pečivo 1,3,7,10

Alergeny

  1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich 
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sojové boby a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody, konkrétně : mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Caryaillinoinensis(Wangenh.) K.Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jakocelkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich