Jídelní lístky

KONTAKT:
Telefon: +420 469 656 672

10.2.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Slepičí vývar se nudlemi a zeleninou 1,9
J 120 Krůtí tokáň, těstoviny 1,3
J 120 Pečená krkovice, jablečno- šalvějová omáčka, brambory 1
J 200 Kuskus, červená řepa, řapíkatý celer, česnek 1,3
J 350 Salát z těstovin, jablky, listovým špenátem, sypaný sýrem 2 ks pečivo 1,3,6,7,9

11.2.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Gulášová polévka 1
J 120 Hovězí "Rozlítaný ptáček", rýže 1,3
J 220 Pečené kuřecí paličky do křupava, zelenová cizrna, bramborová kaše 1,7
J 120 Česnekové špagety s restovanými kapustičkami 1,3
J 350 Salát z broušených krup, polníček, cherry rajčata, 2 ks pečiva 1,6

12.2.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Silný hovězí vývar se strouhanou černou ředkví a jarní cibulkou
J 120 Česneková vepřová pečeně, chlupaté knedlíky, špenát 1
J 120 Pikantní kuřecí kousky, papričky, pórek, rýže 1
J 120 Pohanka, žampiony, polníček
J 350 Salát s listové zeleniny, vařené vajíčko, s krutónky ze slaniny, 2ks pečiva 1,3,6

13.2.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Fazolová polévka, těstovinová rýže, listová petržel 1,3
J 120 Mletý řízek, bramborový krém s bylinkami 1,6,12
J 120 Hovězí pečené v pivu, houskový knedlík 1
J 350 Ragů z hlívy ústřičné, šťouchané brambory 1,12
J 350 Salát zeleninový, šunka od kosti, sýr s modrou plísní, 2ks pečiva 1,3,6,7

14.2.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Cibulačka s česnekem, pórkem
J 120 Smažený vepřový řízek, šťouchané brambory 1,3,6
J 120 Pečená vepřová krkovice, kroupy, listový špenát, 1
J 120 Rýžové rizoto s pórkem a uzeným masem
J 350 Salát Quinoy se zeleninou a vařeným vajíčkem, 2ks pečiva 1,3,6

Alergeny

  1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich 
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sojové boby a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody, konkrétně : mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Caryaillinoinensis(Wangenh.) K.Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jakocelkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich