Jídelní lístky

KONTAKT:
Telefon: +420 469 656 672

14.5.2018

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Gulášová polévka 1a,3,7
J 100 Hovězí po Burgundsku, houskový knedlík 1a,3,7,9
J 120 Kuřecí nudličky s chřestem, dušená rýže 7
J 120 Smažený rybí karbanátek, šťouchané brambory 1a,3,7,9,12
J 300 Penne se zeleninovým ragů a houbami, parmezánem 1a,3,7
J 350 Salát s grilovaným kuřecím masem 1a,3,6,7

15.5.2018

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Kuřecí vývar s chřestem a zeleninou 1a,3,7,912
J 120 Holandský řízek, bramborová kaše, okurek 7,12
J 100 Bratislavská vepřová plec, těstoviny 1a,3,6,7
J 300 Špagety s chřestem a zeleninou 1,3,6,7
J 300 Střapačky s kysaným zelím a anglickou slaninou 1a,3,6,7,9
J 350 Těstovinový salát se šunkou a vejci 1a,3,7,10

16.5.2018

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Žampionová se smetanou a brambory 1a,3,7,9
J 100 Moravský vrabec, dušené zelí, bramborový knedlík 1a,3,7
J 100 Zapečené fleky s petrželkou a uzeným masem, okurek 1a,3,7
J 120 Kuskus s citronem, kuřecí masem, rajčaty a rukolou 1a,3,4,7
J 300 Zeleninové lečo, pečivo 1a,3,7
J 350 Salát s chřestem, rajčaty a ořechy 1a,3,7,9

17.5.2018

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Charčo po Gruzínsku (hovězí polévka se zeleninou) 1a,3,7
J 100 Maďarský vepřový guláš, houskový knedlík 1a,3,7
J 220 Pečené kuřecí stehno na slanině a cibulí, vařené brambory 1a,3,6,7,9,12
J 300 Bulgur s hlívou ústřičnou a grilovanými rajčaty 1a,3,7,9
J 350 Zapečené brambory s chřestem, okurek 1a,3,7,12
J 350 Řecký salát s balkánským sýrem 1a,3,4,7,10

18.5.2018

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Zeleninový vývar s kapáním 1a,3,7
J 100 Hovězí pečeně na houbách, dušená rýže 1a,3,7
J 300 Krůtí rizoto se zeleninou a sýrem 1a,3,6,7,9,12
J 120 Treska pečená na bylinkovém másle s petrželkou 1a,3,7,9
J 350 Krupicová kaše s máslem a čokoládou, bílá káva 1a,3,7,12
J 350 Caesar salát s kapary a parmezánem 1a,3,4,7,10

Alergeny

  1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich 
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sojové boby a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody, konkrétně : mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Caryaillinoinensis(Wangenh.) K.Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jakocelkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich