Jídelní lístky

KONTAKT:
Telefon: +420 469 656 672

18.5.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Špenátový krém 7
J 120 Smažené rybí nugety,bramborová kaše,kompot 7
J 120 Vepřový tokáň,těstoviny 1,3,7

19.5.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Hovězí vývar s tarhoňou a kořenovou zeleninou 1,3,7,9
J 120 Maďarský hovězí guláš,houskový knedlík 1,3,7
J 120 Kuřecí nudličky v ostré směsi,dušená rýže 1,7,12

20.5.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Hrstková polévka s praženou slaninou 9
J 120 Výpečky z vepřového bůčku se smetanovým špenátem,bramborový knedlík 1,3,7
J 120 Boloňské špagety,sýr 7

21.5.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Drůbková polévka 9
J 120 Bratislavská vepřová plec,houskový knedlík 1,3,7
J 120 Přírodní kuřecí plátek na česneku se smetanovou omáčkou,brambory 7

22.5.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Mexická fazolová polévka s kukuřicí a klobásou
J 120 Holandský řízek,vařené brambory,zelný salát s křenem 1,3,7
J 120 Krůtí kousky na paprice,těstoviny 1,3,7

Alergeny

  1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich 
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sojové boby a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody, konkrétně : mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Caryaillinoinensis(Wangenh.) K.Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jakocelkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich