Jídelní lístky

KONTAKT:
Telefon: +420 469 656 672

1.6.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Hovězí vývar s kapáním a zeleninou 1,3,7,9
J 120 Vepřová pečeně na houbách,houskový knedlík 1,3,7
J 120 Krůtí guláš s feferonkami a slaninou,rýže 1
J 350 Salát z čínského zelí s rajčaty a čekankou,limetkový dresing, pečivo 9

2.6.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Dršťková polévka 1
J 120 Sekaná pečeně,šťouchané brambory,okurka 1,3,9,10
J 120 Drůbeží rizoto s pečenou zeleninou,olivovým olejem a parmazánem 1,3
J 350 Těstovinový salát se zeleninou a grilovaným kuřecím masem,olivami,pečivo 1,3,10

3.6.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Zeleninová polévka s brambory a kroupami 1
J 120 Uzené maso s bramborovou kaší, okurka 7,11
J 220 Pečené kuřecí stehno na jarní cibulce a mrkvi, rýže 1
J 350 Listový salát s bílou ředkví,rajčaty a bazakovým pestem.pečivo 3

4.6.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Zeleninová polévka "Minestronne" s fazolemi a chilli 1
J 120 Vepřová pečeně na cibuli a česneku,houskový knedlík 1,3,7,9,10
J 120 Vepřová játra na majoránce a slanině,rýže 1
J 350 Salát z kuskusu s pečenou zeleninou,olivami a cherry rajčaty,pečivo 1,3

5.6.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Žampionová polévka 1,7
J 120 Kuřecí řízek s bramborovou kaší,okurka 1,3,7,9,10
J 120 Vepřový bůček pečený na hruškách a badyánu,šťouchané brambory 1,7
J 350 Salát s rajčaty,paprikou,okurkami,řeřichou a balkánským sýrem,pečivo 7,9,10

Alergeny

  1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich 
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sojové boby a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody, konkrétně : mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Caryaillinoinensis(Wangenh.) K.Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jakocelkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich