Jídelní lístky

KONTAKT:
Telefon: +420 469 656 672

29.6.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Bramborová polévka se žampiony a slaninou 1,9,12
J 120 Hovězí guláš, houskové knedlíky 1,3,7
J 120 Opečená klobása s hrachovou kaší, restovaná cibulka 1,12
J 350 Těstovinový salát s grilovaným kuřecím masem,olivami a čerstvou zeleninou,pečivo 1,3,7,10

30.6.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Hovězí vývar s tarhoňou, masem a zeleninou 1,3,7
J 120 Uzené maso s křenovou omáčkou, houskové knedlíky 1,3,7
J 220 Kuřecí stehno ala bažant, dušená rýže 1
J 350 Salát Caesar s kuřecím prsem,pečivo 1,3,7

1.7.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Francouzská polévka se smetanou a brambory 1,7,10,12
J 120 Pštrosí vejce (mleté maso plněné vajíčkem), šťouchané brambory, kompot 1,9,10
J 120 Hamburská vepřová pečeně, houskové knedlíky 1,3,7,12
J 350 Zeleninový salát s mozzarellou,bazalkou a olivami,pečivo 1,3,7

2.7.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Česneková polévka se zeleninou a vejci 3,9
J 120 Moravský vrabec, houskové knedlíky, dušené zelí 1,3,7
J 120 Cikánská hovězí pečeně, vařené těstoviny 1,3,7
J 350 Salát s červenou řepou,sýrem fetta,ořechy a medem,pečivo 1,3,7,8

3.7.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Hráškový krém s Crème fraîche a mátou 1,3,7
J 120 Smažený kuřecí řízek, vařené brambory 1,3,7
J 120 Čevabčiči, petrželové brambory, hořčice, cibule 1,3,7,10
J 350 Salát s anglickou slaninou a vejcem,pečivo 1,3,7

Alergeny

  1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich 
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sojové boby a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody, konkrétně : mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Caryaillinoinensis(Wangenh.) K.Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jakocelkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich