Jídelní lístky

KONTAKT:
Telefon: +420 469 656 672

27.7.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Drůbeží vývar s česnekovým kapáním 1,3,7,9,12
J 120 Pražská hovězí pečeně,rýže 1
J 220 Pečené kuřecí stehýnko na kysaném zelí,brambory 1,3
J 350 Fazolový salát s maďarskou klobáskou a pikantním rajčatovým dresingem,pečivo 1,3,10

28.7.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Polévka ze žlutého hrachu s opečenou slaninou 1,12
J 120 Vepřová pečeně na tymiánu,šťouchané brambory 1,12
J 120 Šuang-si z kuřecího masa, jasmínová rýže 1,3,4,6,11,12
J 350 Salát coleslaw s krabím masem a ananasem,pečivo 1,3,7

29.7.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Hovězí vývar s masem a nudlemi 1,3,9,12
J 220 Pečené kanadské kuře,brambory 1,6,9,10,12
J 120 Vepřová pečeně na paprice,houskový knedlík 1,3,7
J 350 Míchaný zeleninový salát s olivami a balkánským sýrem,pečivo 1,3,7

30.7.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Pórková polévka s bramborem a vejci 1,3,7
J 120 Vepřová krkovička pečená na černém pivu,bramborové knedlíky,dušené červené zelí 1,3
J 350 Jablečná žemlovka s tvarohem 4,7
J 350 Čočkový salát se zeleninou,vařenými vejci a tuňákem,pečivo 1,3,4

31.7.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Zeleninová polévka s ovesnými vločkami 1,9,12
J 120 Smažený vepřový řízek,šťouchané brambory,okurka 1,3,7,10,12
J 120 Debrecínská vepřová pečeně,houskový knedlík 3,7
J 350 Mix listových salátů s hořčičným dresingem a pečenou slaninou,pečivo 1,3,4,7,10

Alergeny

  1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich 
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sojové boby a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody, konkrétně : mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Caryaillinoinensis(Wangenh.) K.Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jakocelkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich