Jídelní lístky

KONTAKT:
Telefon: +420 469 656 672

13.9.2021

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Bramborová polévka se žampiony a slaninou 1,9,12
J 120 Hovězí guláš, houskové knedlíky 1,3,7
J 120 Kuře v jogurtu, šťouchané brambory 1,7
J 350 Brynzové halušky s cibulí 1,3,7
J 350 Těstovinový salát s grilovaným kuřecím masem, olivami a čerstvou zeleninou, pečivo 1,3,7,10

14.9.2021

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Hovězí vývar s tarhoňou, masem a zeleninou 1,3,7
J 120 Uzené maso s křenovou omáčkou, houskové knedlíky 1,3,7
J 220 Kuřecí stehno ala bažant, dušená rýže 1
J 350 Houbové krémové rizoto 7,12
J 350 Salát Caesar s kuřecím masem, pečivo 1,3,7

15.9.2021

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Francouzská polévka se smetanou a brambory 1,3,7,9,12
J 120 Hamburská vepřová pečeně, houskové knedlíky 1,3,12
J 120 Křupavé karbanátky s mletým masem s bramborovou kaší a kyselou okurkou 1,3,7,12
J 350 Bramborové šišky s mákem, cukrem a máslem 1,3,7
J 350 Zeleninový salát s mozzarellou, bazalkou a olivami, pečivo 1,3,7

16.9.2021

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Česneková polévka se zeleninou a vejci 3,9
J 120 Moravský vrabec, houskové knedlíky, dušené zelí 1,3,7
J 120 Rybí filé po provensálsku, bramborová kaše 1,4
J 350 Bramborové noky s brokolicí, hruškou a omáčkou ze sýra s modrou plísní 1,3,7,12
J 350 Rančerský salát ( rajčata, okurka, cibule, salám, vejce, majonéza, koření ), pečivo 1,3,7

17.9.2021

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Hráškový krém 1,3,7
J 120 Smažený kuřecí řízek, vařené brambory, steril. okurka 1,3,7,12
J 120 Konfitovaný vepřový bok, bramborová lepence se škvarkami 1
J 350 Čočka po řecku (vejce, cibule), chléb 1,3,7,10
J 350 Salát s anglickou slaninou a vejcem, pečivo 1,3,7

Alergeny

  1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich 
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sojové boby a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody, konkrétně : mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Caryaillinoinensis(Wangenh.) K.Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jakocelkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich