Jídelní lístky

KONTAKT:
Telefon: +420 469 656 672

27.9.2021

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Slepičí vývar s nudlemi a zeleninou 1,9
J 120 Pečená krkovice, jablečno- šalvějová omáčka, dušená rýže 1,3
J 120 Smažené rybí filé, vařené brambory, tatarská omáčka 1,3,4,7,10,12
J 350 Kuskus, červená řepa, řapíkatý celer, česnek 1,3,9
J 350 Salát z těstovin, jablky, listovým špenátem, sypaný sýrem 2 ks pečivo 1,3,6,7,9

29.9.2021

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Kmínová se zeleninou a vejcem 1,3,7,9
J 120 Česneková vepřová pečeně, chlupaté knedlíky, špenát 1
J 120 Pikantní kuřecí kousky, papričky, pórek, rýže 1
J 350 Jablko-tvarohová žemlovka 1,3,7,12
J 350 Salát z listové zeleniny, vařené vajíčko, s krutónky ze slaniny, 2ks pečiva 1,3,6

30.9.2021

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Fazolová polévka 1,3,6
J 120 Kuřecí roláda, bramborová kaše, kompot 1,12
J 120 Vepřový guláš podle Petra Voka, houskové knedlíky 1,3,7,12
J 350 Vařené vejce, čočka po indicku s chlebem 1,3,7
J 350 Salát zeleninový, šunka od kosti, sýr s modrou plísní, 2ks pečiva 1,3,6

1.10.2021

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Cibulačka s uzeným masem 1,3,7
J 120 Smažený vepřový řízek, šťouchané brambory, steril. okurka 1,3,6
J 220 Pečené kuřecí stehno v pikantní marinádě, dušená rýže 1,6,12
J 350 Rizoto se sojovým masem a zeleninou, steril. okurka 1,3,6
J 350 Cizrnový salát se šunkou a zeleninou, pečivo 1,3,7,10,12

Alergeny

  1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich 
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sojové boby a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody, konkrétně : mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Caryaillinoinensis(Wangenh.) K.Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jakocelkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich