Jídelní lístky

KONTAKT:
Telefon: +420 469 656 672

21.9.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Zelná polévka s uzeninou, brambory a smetanou 1,7
J 120 Uzená krkovička se špenátem a houskovými knedlíky 1,3,6,7,10,12
J 120 Kousky vepřové plece dušené v mrkvi s vařenými brambory 1
J 120 Špagety s restovanou zeleninou, chilli a petrželkovým pestem, sypané parmazánem 1,3,7
J 350 Listový salát s čerstvou zeleninou smaženými kuřecími stripsy a jogurtovým dresinkem, pečivo 1,3,7,10

22.9.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Kuřecí vývar s bylinkovým kápáním 1,3,7
J 120 Segedínský guláš z vepřového masa s houskovými knedlíky 1,7
J 120 Ďábelský karbanátek , vařené brambory 1,3,7
J 120 Zapečené těstoviny se zeleninou,ster.okurek 4,7
J 350 Těstovinový salát se zeleninou a jarní cibulkou, pečivo 1,3

23.9.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Boršč se zakysanou smetanou 1,7,10,12
J 120 Plněný paprikový lusk s rajskou omáčkou a houskovými knedlíky 1,9,10
J 120 Hovězí kostky na česneku s dušenou kapustou a vařenými brambory 1
J 120 Zeleninové řízečky se sýrem a lehkým bramborovým salátem 1,3,7,9,10
J 350 Čočkový salát s paprikami, červenou řepou a medovo-hořčičným dresinkem, pečivo 10

24.9.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Hovězí vývar s játrovou rýží a zeleninou 1,3,7,9,10,12
J 120 Vepřová pečeně na houbách s dušenou rýží 1
J 120 Bramborové knedlíky plněné uzeným masem s dušeným hlávkovým zelím a smaženou cibulkou 1,3,12
J 350 Houbové rizoto se sýrem a nakládanou zeleninou 1,3
J 350 Caprese salát (rajčata, mozzarela, bazalka) 2ks pečiva 7,9,10

25.9.2020

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Jihočeská kulajda s houbami a vejci 1,3,7
J 120 Smažený řízek z vepřové pečeně s česnekem, bramborová kaše 1,3,7
J 120 Pečené kuřecí stehýnko v asijské marinádě s jasmínovou rýží 6,10,11,12
J 120 Cizrnové kari s rajčaty a zeleninou 1
J 350 Zeleninový salát se smaženým květákem a bylinkovým dresinkem, pečivo 1,3,9,10

Alergeny

  1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich 
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sojové boby a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody, konkrétně : mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Caryaillinoinensis(Wangenh.) K.Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jakocelkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich