Jídelní lístky

KONTAKT:
Telefon: +420 469 656 672

29.10.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Hovězí vývar s ovesnými vločkami a zeleninou 1,12
J 120 Vařené hovězí maso, koprová omáčka, houskový knedlík 1,3,7
J 350 Srbské rizoto s vepřovým masem,sypané sýrem,sterilovaný okurek 1,3
J 350 Bramborové noky se zelím a slaninou 1
J 350 Bublanina s ovocem, bílá káva 1,3,7
J 350 Listový salát s trhaným kuřecím masem, pečivo 1

30.10.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Hrachová polévka 1,7
J 350 Plněné bramborové knedlíky s uzeným masem,dušené zelí,cibulka 1,3,7
J 120 Vepřová pečeně selská, těstoviny 1,7
J 120 Karbanátky z ovesných vloček a uzeného sýru, vařené brambory 1,7
J 150 Květákový mozeček, vařené brambory 1,3,7
J 350 Těstovinový salát s grilovanými kuřecími kousky, pečivo 1,7

31.10.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi 1
J 120 Vepřový tokáň, těstoviny 1
J 120 Uzená krkovice,dušený smetanový špenát,bramborový knedlík 1,3,7
J 350 Penne s grilovanou zeleninou, olivovým olejem, sýrem a bazalkou 1,7
J 350 Zapečené brambory s houbami, rajčaty a sýrem, čalamáda 1,3,7
J 350 Míchaný zeleninový salát se slaninou a sušenými rajčaty, pečivo 1

1.11.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Gulášová polévka 1
J 120 Masové klopsy, rajská omáčka, houskový knedlík 1,7
J 120 Vepřový řízek,bramborový salát 1
J 350 Kuskus s kuřecím masem, cuketou, polníčkem a sýrem 1,7
J 4 Vdolky s kmínem a mákem, bílá káva 1,3,7
J 350 Variace listových salátů s rajčaty a šunkou, bylinkovo hořčičným dresingem, pečivo 1,10

Alergeny

  1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich 
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sojové boby a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody, konkrétně : mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Caryaillinoinensis(Wangenh.) K.Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jakocelkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich