Jídelní lístky

KONTAKT:
Telefon: +420 469 656 672

22.11.2021

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Zeleninová polévka s brambory a kroupami 1,9
J 120 Vepřová pečeně na houbách s houskovými knedlíky 1,3,7
J 350 Prvorepublikové zelí zapečené s uzeným masem, klobáskou a bramborami 1,3,7
J 350 Penne s pestem z červené řepy a modrého sýra, kompot 1,3,7
J 350 Pařížský rýžový salát( jogurt,šunka, ořechy, jablka, hrozno, celer, majonéza) 2ks pečiva 1,7,8,9

23.11.2021

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Zeleninová polévka "Minestronne" s fazolemi a chilli 1,9
J 120 Hovězí pečeně po provensálsku s těstovinami 1,3
J 120 Savojský kuřecí řízek s mléčnou bramborovou kaší 1,7
J 350 Špagety s jemnou omáčkou z modrého sýra a bylinkami 1,3
J 350 Salát z kuskusu s pečenou zeleninou, olivami a cherry rajčaty, pečivo 1,3,7

24.11.2021

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Žampiónová 1,7
J 220 Pečené kuřecí stehno na jarní cibulce a mrkvi s dušenou rýží 1
J 120 Rybí filé na bylinkovém másle, vařené brambory 4,7
J 6 Povidlové knedlíky z bramborového těsta sypané mákem 4,7
J 350 Salát s rajčaty, paprikou, okurkami, polníčkem a balkánským sýrem, pečivo 1,3,7

25.11.2021

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Dršťková 1
J 120 Hronovská vepřová pečeně na zázvoru, červené zelí s brusinkami, bramborové knedlíky 1,3,7,9,10
J 120 Vepřová játra na majoránce a slanině, dušená rýže 1
J 4 Vdolky s kmínem a mákem 1,3,7
J 350 Těstovinový salát se zeleninou a grilovaným kuřecím masem, pečivo 1,3,7

26.11.2021

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Hovězí vývar s rýží a zeleninou 1,7
J 120 Kuřecí řízek, vařené brambory,kompot 1,3,7,9,10
J 120 Hovězí guláš s červeným vínem, houskové knedlíky 1,3,7
J 2 Koprová omáčka, vejce, brambory vařené 1,3,7
J 350 Kuřecí salát s jablky a rukolou, pečivo 1,3,7,10

Alergeny

  1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich 
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sojové boby a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody, konkrétně : mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Caryaillinoinensis(Wangenh.) K.Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jakocelkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich