Jídelní lístky

KONTAKT:
Telefon: +420 469 656 672

29.11.2021

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Slepičí vývar s nudlemi a zeleninou 1,3,9
J 120 Uzená krkovička, čočka na kyselo, chléb, steril.okurka 1
J 120 Vepřová kotleta dušená na víně, těstoviny 1,9,12
J 130 Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka 1,3,7
J 350 Míchaný zeleninový salát s olivami a balkánským sýrem, pečivo 1,3,7

30.11.2021

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Cibulačka s česnekem a pórkem 1,3,9
J 120 Pečená vepřová krkovička, fazolky na smetaně s vařenými brambory 1,7
J 120 Kuřecí perkelt, těstoviny 1,3,7
J 350 Bulgur s restovanou zeleninou a pikantní salsou 1,12
J 350 Salát "Coleslaw"s ananasem a gril.kuř.prsíčkem, pečivo 1,3,4,6,11,12

1.12.2021

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Hovězí vývar s kapáním a zeleninou 1,3,7,9
J 120 Pikantní kuřecí kousky s papričkami a pórkem, dušená rýže 1
J 350 Špagety s vepřovým masem a sýrem 1,3,7
J 4 Moravské koláče 1,3,7
J 350 Zeleninový salát se sýrovou výsečí a jogurtovým dresinkem, pečivo 1,3,7

2.12.2021

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Fazolová polévka s uzeninou 1,9
J 350 Francouzské brambory s uzeným masem, steril.okurka 1,3,7
J 120 Kuřecí steak po srbsku, dušená rýže 1
J 350 Lehké rizoto s restovanou kořenovou zeleninou zeleným hráškem a parmazánem, steril. okurka 1,7,9,12
J 350 Čočkový salát se zeleninou, vařenými vejci a tuňákem, pečivo 1,3,4

3.12.2021

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Frankfurtská polévka s bramborem 1,7,9
J 120 Smažený vepřový řízek, bramborový salát 1,3,7,9,10
J 120 Zbojnické hovězí kostky( česnek, slanina) s houskovými knedlíky 1,7
J 150 Zapečený květák s brokolicí a modrým sýrem,vařené brambory, kompot 1,3,6,7,12
J 350 Mix listových salátů s hořčičným dresinkem a pečenou slaninou, pečivo 1,3,7,10

Alergeny

  1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich 
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sojové boby a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody, konkrétně : mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Caryaillinoinensis(Wangenh.) K.Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jakocelkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich