Jídelní lístky

KONTAKT:
Telefon: +420 469 656 672

3.12.2018

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Cibulová polévka se slaninou 12
J 120 Frankfurtská hovězí pečeně, těstoviny 1,3,7
J 350 Vepřové chilli co carne, chléb 1,3,7
J 350 Cizrna s kuřecím masem, zeleninou a kari 1,12
J 120 Houbové smaženky, petrželové brambory, okurkový salát 1,3,7
J 350 Pařížský rýžový salát, pečivo 1a,3,7,9

4.12.2018

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Kuřecí vývar se zeleninou a smaženým hráškem 1,3,7
J 120 Čevabčiči s cibulí a hořčicí, vařené brambory 1,3,7,10
J 120 Domažlická vepřová pečeně, houskový knedlík 1,3,7
J 350 Zeleninová pánev s bulgurem a žampiony 1,7
J 350 Kološvárské zelí, vařené brambory, čalamáda 1,3,7
J 350 Mexický zeleninový salát, pečivo 1,3,7

5.12.2018

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Dršťková polévka 1,12
J 120 Hovězí maso na česneku, dušená rýže 1
J 350 Hrachová kaše s klobásou a cibulkou, sterilovaná okurka 1,12
J 120 Kuřecí soté s bylinkami, kuskus, kompot 1,3,7
J 4 Vdolky s kmínem a mákem 1,3,7
J 350 Těstovinový salát s krůtím masem a olivami, pečivo 1,3,7

6.12.2018

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Valašská kyselica 1,7,12
J 120 Pečená krkovice, dušený špenát, bramborový knedlík 1,3,7
J 120 kuřecí kousky na rajčatech s bazalkou, těstoviny 1,7,12
J 120 Aljašská treska na tymiánu, lehké zeleninové rizoto 1,4
J 350 Dukátové buchtičky s krémem 1,3,7
J 350 Zeleninový salát s tuňákem, pečivo 1a,3,4,7

7.12.2018

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Hovězí vývar se zeleninou a ovesnými vločkami 1,12
J 120 Smažený vepřový kotlet, pažitkové brambory, okurkový salát 1,3,7
J 120 Jaternicový prejt, kysané zelí, vařené brambory 1,3,7
J 350 Penne s krůtím masem, zeleninou, žampiony a petrželkou 1,3,7
J 350 Zapečené těstoviny s hlívou ústřičnou a rajčaty 1,3,7,12
J 350 Listový salát s grilovaným kuřecím masem, pečenou slaninou a žampiony, pečivo 1,3,7,12

Alergeny

  1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich 
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sojové boby a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody, konkrétně : mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Caryaillinoinensis(Wangenh.) K.Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jakocelkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich